Wyniki konkursu TROPICANA
Miło nam poinformować, że zwycięzcami konkursu z pizzerią TROPICANA zostają:
Dorota JAŃCZAK i Bartosz TWARDOWSKI
Bony o wartości 100 zł do odbioru po zakończeniu wyścigu.
Gratulujemy!!!
Pani Dorota wysłała do nas niesamowity „kolarski” przepis na pizzę, dlatego nie mogliśmy nie podzielić się z Wami tak smakowitym pomysłem.
Oto przepis Pani Doroty:
„Ricetta”
O starcie (standardowym podkładzie do pizzy) nie wspominam – jedziemy dalej w klimacie Giro d’Italia i Vuelta a Espana 🙂
Peleton rozpoczyna:
Mozzarella z południowych Włoch – przepysznie ciągliwy po roztopieniu
Oliwa truflowa – królowa aromatów zaklętych w oliwie
Wędzony łosoś – wyrafinowany i smakowity składnik
Rucola – bez tego warzywa Włosi nie mogą się obejść
Sos balsamiczny – niepowtarzalny dodatek do dań kuchni włoskiej
Na mecie czeka na nas smak piękny i nieprzewidywalny jak polskie kolarstwo!